En nu doorpakken! 

Aankomende zaterdag wordt door dames 1 in Raalte aangetreden tegen Kwiek. Deze ploeg is thuis nog ongeslagen en voornemens deze status te behouden. Kwiek is flink gemuteerd ten opzichte van vorig seizoen. Enkele bekende schutters en keepsters zijn vertrokken of gestopt. Een aantal regionale versterkingen zijn

aangetrokken en Aemy Visser ging haar trainer, tevens nieuw bij Kwiek, Arthur Langedijk, op het laatste moment achterna en deze aderlating is duidelijk zichtbaar bij Fortissimo.

 

De dames zijn dus gewaarschuwd voor de kracht van Kwiek. Vorig jaar werd in de reguliere competitie thuis gewonnen en uit verloren.

 

Kwiek staat op het moment van schrijven hoog op de ranglijst met 9 punten. Dat is ook het aantal punten waarop PSV is blijven steken na vorige week. De dames gaan proberen ook Kwiek op 9 punten te houden en daarmee zelf de stroeve seizoenstart definitief weg te poetsen. Een uitoverwinning in Raalte zou wat dat betreft de groep een tweede oppepper geven na de duidelijke winst op PSV vorige week.

 

 

26/10/13; 19.30 uur; Kwiek - Bevo Hc @Tijenraan