Eerste nederlaag dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn zaterdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. In Aalsmeer was FIQAS Aalsmeer uiteindelijk te sterk en won verdiend met 25-19.

Toch begon Bevo erg goed aan de wedstrijd en leek er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht. Via tussenstanden van 3-5 en 5-8 stond het na ruim 20 minuten spelen 6-10 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc Vervolgens stokte het goede spel van Eurotech Bevo Hc en kwam Aalsmeer zienderogen dichterbij. Ruststand 10-10. Meteen bij het begin van de 2de helft liep Aalsmeer verder uit en Bevo wist ruim 15 minuten niet tot score te komen. Het was Inge van Velthoven die na 8 minuten in de 2de helft het net weer wist te vinden(15-11). Bevo blonk met name uit in het missen van kansen. Hier profiteerde Aalsmeer optimaal van. Via tussenstanden van 19-15 en 22-17 was het Aalsmeer die als terechte winnaar het veld afging. Bij Bevo viel met name het goede spel op van keepster Anke Richters. Ze had uiteindelijk 16 stops achter haar naam staan.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Ingrid Janssen 4 Aicha Chida 4 Inge van Velthoven 4 Piette van Hoorn 3 Cindy Rooijakkers 2 Linda v/d Broek 1 en Angela Steenbakkers 1