Een week om niet te vergeten....... 

De dames hebben na de emotionele wedstrijd vorige week tegen Fortissimo afgelopen maandag de draad weer “gewoon” moeten oppakken en hebben maandag en woensdag weer hard getraind.

Donderdagmiddag stond de emotionele crematieplechtigheid op het programma en dit is een mooie en waardige dienst geworden. Hoezeer Zsuzsanna van belang is (geweest) voor vele met name handbaldames in de grote regio rondom Roermond werd duidelijk door de grote opkomst. Maar ook het bestuur van meerdere clubs en overige kennissen en bekenden hebben de familie en naasten een hart onder de riem gestoken.

 

Vandaag staat er weer een training op het programma om morgen de lange trip te mogen maken naar Breezand alwaar Z.A.P. ons opwacht…..

 

Om 20.30 fluiten de scheidsrechters het aanvangssignaal voor een wedstrijd tegen één van de 3 promovendi dit seizoen. Van Z.A.P., Gemini en Hercules wordt door de kenners ook in die volgorde de kracht verwacht.

 

Z.A.P. komt allereerst uit dezelfde poule als waar V.Z.V. vorig jaar uit was gepromoveerd, welke ploeg nu in de eredivisie speelt(!). Ten tweede hebben zij het vertrek van de ervaren Ronald van de Kamp (naar SEW) kunnen opvangen met het aantrekken van de ervaren George Dekeling (van SEW). Ten derde hebben zij een groep die redelijk intact is gebleven de laatste jaren.

 

Afgelopen weekend hebben ze tevens hun visitekaartje afgegeven in Aalsmeer, waar zij ruimschoots afrekenden met Aalsmeer (19-28). Hoewel Aalsmeer veel mutaties heeft gehad, evenals Fortissimo, hadden wij hadden het toch een tikkeltje lastiger………………

 

Alle ingrediënten voor een zware wedstrijd en daar Z.A.P. de eerste wedstrijd thuis in deze nieuwe competitie zal spelen belooft het ook goed bezocht te worden. En het is het leukste om die wedstrijd dan ook maar winnend af te sluiten!

 

Dames 1 gaat haar stinkende best doen………