Een Karis-advies aan de Bevo mannen.  

Even een Karis-advies

 

Nick, Paul, Jolande, Roy, Roel. Ze geven allemaal advies over het wel of niet afdekken van risico's en over eventueel te sluiten verzekeringen. Dat doen ze zowel voor bedrijven, als particulieren. Ondersteund worden ze daarbij door Mieke, Debora (schadeafhandeling), Petra, Rabea (administratie) en ondergetekende. Dennis, Martijn, Ruud en Mark.

Zij zijn onze adviseurs op financieel gebied. Denk daarbij aan hypotheken, financiële planning, arbeidsongeschiktheids- en levensverzekeringen. Op ondersteuning mogen ze rekenen van Jessie en Heidi. En dan zijn er ook nog Angelique en Gerrie, onze adviseurs op gebied van bankzaken. Een team van 18 medewerkers voor wie alles in het teken staat van het geven van advies, advies met iets extra's ... Karis-advies dus.

 

Alle 18 waren we erg tevreden over het nieuws van de bekerwinst tegen Tachos. We weten hoe lastig dat kan zijn. Een tegenstander van op papier lager niveau, van wie je MOET winnen, op een doordeweekse avond, met de BeneLeague-kraker in Hasselt voor de boeg. Goed werk!

 

Daarom zijn we graag bereid om de Bevo-mannen van advies te voorzien voor de belangrijke wedstrijd van komende zaterdag. Handballen kunnen de mannen van Jo Smeets wel. Sterker nog, onze overtuiging is: hoe beter de tegenstander en hoe groter het belang, hoe beter de Bevo-mannen. Handballen kan tegenstander Hasselt echter ook, zeker gezien de stand op de ranglijst. We hebben dus iets extra's nodig. Ons advies zou kunnen zijn om weer het geheime wapen in te zetten en te spelen als een hecht team, gepassioneerd te knokken voor elkaar, tot de laatste seconde, zoals de Bevo-ploeg dat als geen ander kan. Ons internationaal advies aan Markus zou kunnen zijn: Greif jeden Ball an, mach das Tor zur unnehmbaren Festung, bring den Gegner zur völligenVerzweiflung.

 

Ons advies is echter: luister voor dergelijke aanwijzigingen liever naar Jo en Lambert, de mannen die er echt verstand van hebben. Laat ons adviseren op ons eigen vlak en zoals zo vaak genieten van een prachtige wedstrijd.

 

Veel succes tegen Initia Hasselt!

 

Gréon van der Sterren,

Medewerker Karis Adviesgroep