Eelco Weevers en Jos Arnoldussen nieuw bij Eurotech Bevo Hc  

De Heldense eredivisionist, die vanaf 1 augustus is begonnen met de voorbereiding op de competitie, heeft deze week 2 spelers aan de selectie kunnen toevoegen. Het zijn Eelco Weevers en Jos Arnoldussen.

Eelco Weevers komt van het Duitse TV Emsdetten. Hij stond hier de laatste 8 jaar onder contract. Daarvoor maakte Eelco enkele jaren deel uit van de selectie van E&O. Weevers, die zijn handbalopleiding genoot bij het Brabantse Groene Ster en die ook nog 2 jaar uitkwam voor Tachos uit Waalwijk, is gisteren met het bestuur van Bevo tot overeenstemming gekomen en hij maakt vanaf 7 augustus deel uit van de Heldense formatie. Eelco zal bij Eurotech Bevo de rechterhoekpositie gaan bezetten.

 

Jos Arnoldussen komt over van HandbaL Venlo (het vroegere Loreal). Arnoldussen, die zijn handbalopleiding in Venlo kreeg, speelde een groot aantal jaren in dienst van de Venlose vereniging. Daarnaast kwam hij 2 seizoenen (2002-2004) uit voor het Geleense V&L. Jos zal bij Eurotech Bevo Hc gaan spelen op de cirkel.