Dubbelprogramma Eurotech Bevo Hc in sporthal De Heuf 

Na het gelijkspel in de inhaalwedstrijd tegen Hurry Up heeft Eurotech Bevo Hc nog 1 punt nodig om plaats 4 op de ranglijst en daarmee 2 bonuspunten veilig te stellen. Dat punt moeten de Heldenaren zien binnen te slepen tegen TTL RED-RAG/Tachos.

De ploeg uit Waalwijk is 1 speelronde voor het einde van de competitie terug te vinden op plaats 8 en zal die plaats graag willen vasthouden met het oog op de aanstaande strijd tegen degradatie. Twee punten in Panningen zouden daarbij bijzonder welkom zijn. Dat is nu echter juist wat Bevo Hc met alle macht wil voorkomen. In Waalwijk hadden de Heldenaren geen problemen met Tachos en wisten met ruime cijfers te winnen, 19-33. Dat de mannen van coach Frank van Ommen desondanks niet onderschat mogen worden, ondervonden eerder al Hurry Up en Quintus, die beiden een punt moesten inleveren tegen de Waalwijkers. Voor Bevo Hc is het zaak om aan de vooravond van de start van de play offs, die op zaterdag 22 februari zijn eerste speelronde kent, een goede prestatie neer te zetten. Behalve plek 4 en een extra bonuspunt betekent dat immers ook dat de Heldenaren met vertrouwen aan de strijd om het kampioenschap kunnen beginnen. Aanvang van de wedstrijd in sporthal De Heuf is 21.00 uur.

 

Voorafgaand aan het duel van de heren komen de Bevo-dames in actie. Zij spelen vanaf 19.00 uur tegen Internos en proberen dan de ruime winst op Fortissimo een passend vervolg te geven.