DOS maatje te groot voor dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag hun 2e nederlaag geleden in de nacompetitie. In Panningen werd na een ruststand van 13-17 uiteindelijk met 30-38 verloren van de ploeg uit Emmer Compascuum.

DOS nam meteen het initiatief in de wedstrijd (2-7). Bevo was met name in het begin van de wedstrijd erg ongelukkig in de afronding. Verschillende keren werd het houtwerk getroffen. DOS daar in tegen had veel minder moeite om tot scoren te komen. Via 5-9 en 9-14 werd de rust bereikt met een 13-17 tussenstand.

 

In de 2e helft bouwde DOS de voorsprong geleidelijk verder uit en was Bevo niet bij machte om daar iets tegenover te stellen. Zo stond het dan ook na ruim een kwartier spelen in de 2e helft al 20-29. Het verschil werd zelfs 10 doelpunten (26-36). Mede door nog 2 doelpunten van de in aanvallend opzicht goed spelende Piette van Hoorn stond er na 60 minuten een 30-38 einduitslag op het scorebord.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Piette van Hoorn 8, Inge van Velthoven 6, Aicha Chida 5, Linda v/d Broek 3, Angela Steenbakkers 3, Harma van Kreij 2, Cindy Rooijakkers 2 en Ingrid Janssen 1.