Doelpuntrijke slotwedstrijd Targos Bevo Hc 

Targos Bevo Hc heeft de strijd om de 5e plaats in de eredivisie tegen Koornneef Quintus met een 38-32 zege in de Heuf afgesloten.

Na afloop van de wedstrijd werd afscheid genomen van de vertrekkende spelers Nick de Kuyper (naar Tongeren), Rik Elissen (naar BFC). Max de Lange en Bram Knippenbergh (beiden naar lager team Targos Bevo Hc) en de keeperstrainer Erik Vrijken (stopt) en hoofdtrainer Harold Nusser (nog geen nieuwe club).

 

Beide ploegen maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van. Targos Bevo Hc domineerde en controleerde de wedstrijd. Bij rust leidde Targos Bevo Hc met 17-11. Er werd aan Panningse zijde veel geïmproviseerd, waardoor diverse spelers op andere posities speelden. Opvallend was, dat de vertrekkende spelers Rik Elissen (topscorer met 8 doelpunten), Nick de Kuyper (7), Max de Lange en Bram Knippenbergh (beiden drie maal) van de 38 Panningse doelpunten er 21 voor hun rekening namen. Een verplicht toetje.

 

Alle spelers kregen speelminuten. De geblesseerde Jeroen van den Beucken kwam niet in actie. Een teleurstellend seizoen kwam met deze wedstrijd ten einde. Aan de nog te benoemen nieuwe hoofdtrainer ligt de mooie taak te wachten om komend seizoen Targos Bevo Hc weer mee laten doen in de competitie en de beker.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Rik Elissen 8, Nick dek Kuyper 7, Robin Jansen 5, Toon Leenders 4, Max de Lange, Bram Knippenbergh en Peter Lambert allen 3, Sybren Stijweg 2, Sonni de Jonge, Nick van den Beucken en Niek Jordens ieder 1