Doelpuntenregen voor Heren C1 

Vandaag was voor Targos Bevo C1 de wedstrijd tegen de Blinkert. De Blinkert was een grote onbekende van Bevo, maar stond wel geplaatst op nummer drie op de ranglijst. Men moest dus goed op de hoede zijn.

In de beginfase ging de strijd nog gelijk op. De Blinkert had een goede speler op de linkeropbouw en een heel lange rechteropbouwer. In deze beginfase had Bevo alleen wat probleempjes met het cirkelverdedigen, doordat de Blinkert veel vanuit de hoek inliep naar de cirkel.

 

Naarmate de eerste helft vorderde kwamen onze Boys wat beter in hun spel. De Blinkert kon de snelheid van Bevo niet bijhouden. De verdediging stond beter, en de aanvallen werden snel en goed uitgespeeld. Ruststand 18-7.

 

De tweede helft begon Bevo uitstekend, en werd de Blinkert helemaal zoek gespeeld. Vanuit alle posities werd er veelvuldig gescoord. Doordat men zo snel ging spelen, slopen er ook wat slordigheidjes in de aanval, maar ook verdedigend liet men enkele steken vallen. Hun lange rechteropbouwer begon eindelijk op schot te komen. Maar voor de eindstand, was dit niet meer interessant. In deze wedstrijd kon Bevo ook nog eens lekker spelers op andere plaatsen inzetten, wat alleen maar goed is voor het leeproces.

 

Al met al een mooie score tegen de nummer drie. Eindstand 40-19.