Doe mee aan de ‘Support Bevo Hc naar de finale-actie’ en win tickets voor de kruisfinale! 

Zaterdag 19 april speelt Bevo Hc zijn eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Aalsmeer. Aalsmeer komt op bezoek in De Heuf. Ter gelegenheid van deze kruisfinale hebben wij een actie opgezet om Heren 1 te supporteren op weg naar de finale van het landskampioenschap.

 

Wat houdt de actie in?

Maak een originele selfie als Bevo supporter en e-mail de foto naar handbalpromo@bevohc.nl of verstuur een tweet met #Bevoselfie. De selfie zal geplaatst worden op de ‘fanpagina’. De leukste selfies worden beloond met een ticket voor de kruisfinale Bevo Hc – Aalsmeer op zaterdag 19 april om 20.00 uur in De Heuf.

 

Heren 1 en Dames 1 gingen jullie al voor dus wacht niet langer en doe mee! Jij wilt toch ook deel uitmaken van het Bevo-legioen? Laat zien dat we als één blok achter Bevo staan!

 

Je kunt je selfie tot en met woensdag 16 april aanstaande insturen. Donderdag 17 april zullen de twee winnaars van de actie bekend worden gemaakt.

 

Wanneer je de selfie ook op Twitter plaatst en #Bevoselfie gebruikt zal je tweet geretweet worden door @Bevohandbal!

 

 

Facebook en Twitter

Vergroot je kansen op entreekaarten van de kruisfinale Bevo Hc – Aalsmeer door ook deel te nemen aan onze Facebook- en Twitter actie. Check snel Facebook en Twitter.