Doe mee aan de sponsorloterij en win voor jezelf en de vereniging! 

Speciale actie - belronde op 12 november as 

Beste leden van Eurotech Bevo Hc,

 

Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van de VriendenLoterij. Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit kan ook onze vereniging zijn! Van elk lot gaat namelijk direct de helft

naar de clubkas. Dit kan al snel oplopen tot duizenden euro’s, terwijl de deelnemers kans maken op fantastische prijzen. Al meer dan 4.000 clubs en verenigingen verdienen geld met de VriendenLoterij.

 

Eurotech Bevo Hc gaat hier nu ook aan mee doen. Het werkt heel simpel. De club of vereniging verkoopt loten van de VriendenLoterij. Hiervan gaat dus direct de helft van de inleg naar de clubkas. Samen met jullie willen wij dit graag tot een succes maken!

 

Wat gaan we daarom doen?

Teamleden van Heren 1, Dames 1 en Dames 3 gaan jullie bellen op 12 november tussen 18.30 uur en 21.30 uur. Hierbij gaan ze vragen om mee te spelen met de VriendeLoterij en uitleg geven over de maandelijks te winnen prijzen.

 

Wat kunnen jullie daarop of nu al doen?

  • Vraag zo veel mogelijk familie, vrienden, collega’s, kennissen of de dames hen ook mogen bellen op 12 november.
  • Als jullie of bekenden al meespelen met de Sponsorloterij dan zou het fijn zijn als zij aangeven dit voor Eurotech Bevo Hc doen.
  • Deel dit bericht dus met zoveel mogelijk mensen, zodat ze op de hoogte zijn van de mogelijkheden, bij het al meespelen aangeven dit voor Eurotech Bevo Hc doen of eventueel gebeld kunnen worden op 12 november.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en het ook financieel ondersteunen van de vereniging!

 

Met heel veel sportieve groeten,

Namens het bestuur

 

Rudi Versteegen

 

 

Kijk voor meer info op www.sponsorloterij.nl