Degradatiekraker dames 1, Heren 2 ontvangt Hellas. 

Degradatiekraker dames 1 Herpertz Bevo Hc

 

Als de dames 1 van Herpertz Bevo Hc nog enigszins illusies hebben om handhaving te realiseren zal men zaterdagvond in Eindhoven moeten winnen van PSV. Het duel tussen de nummer 13 en 14 van de ranglijst is dan ook een heus degradatieduel. Bevo staat met acht punten op een voorlaatste plaatst, terwijl PSV het met zes punten niet veel beter doet.

Voor Bevo een wedstrijd met veel belangen. Bij een nederlaag is Bevo de nieuwe hekkensluiter, bij een overwinning staat het 4 punten los van de eindhovenaren. De laatste overwinning van de dames was tegen Gemini op 19 november. Daarna volgde een serie van 10 nederlagen op een rij. De dames zullen er dan ook alles aan doen om een overwinning te pakken. Dit kan de ploeg weer wat vertrouwen geven. De wedstrijd in Eindhoven begint om 20.50.

 

Heren 2 ontvangt Hellas uit Den Haag.

Het talententeam ontvangt zondagmiddag in SportArena de Heuf het Haagse Hellas. Voor Bevo een wedstrijd om des keizersbaard. De ploeg is al veilig en kan dus vrijuit spelen. Waar onze heren 2 gaan eindigen in het klassement is nog niet bekend. Dit zal duidelijk worden na de laatste twee speelrondes. Voor de tegenstander uit Den Haag staat er veel meer op het spel. Zij kunnen namelijk nog op de tweede plaats eindigen wat recht geeft op eventuele promotie naar de BeneLeague. Hellas is hierin afhankelijk van DFS Arnhem. Arnhem zal dan in haar laatste 2 wedstrijden nog punten moeten morsen. Voor Bevo staat deze wedstrijd ook wel in het teken van revanche. Na het matige optreden tegen Venlo wilt men in haar laatste thuiswedstrijd van de Eredivisie wat goed maken. Hellas kan dan ook niet rekenen op cadeautjes. Zondagmiddag om 13.00 zal het beginsignaal klinken.