Degradatie dames Eurotech Bevo Hc een feit 

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn zaterdagavond gedegradeerd uit de eredivisie. VOC uit Amsterdam wist na een ruststand van 13-20 uiteindelijk de 2 punten mee naar Amsterdam te nemen. Na het laatste fluitsignaal stond er een 27-38 einduitslag op het scorebord.

De dames van Eurotech Bevo Hc begonnen goed aan de wedstrijd en namen brutaal de leiding (4-2). Het was echter VOC wat binnen enkele minuten deze achterstand had weggewerkt en meteen een ruime voorsprong nam (4-8). De dames van trainer/coach Ingrid Segers bleven goed partij geven maar konden niet voorkomen dat VOC verder uitliep. Ruststand 13-20. Ook in de 2de helft een zelfde wedstrijdverloop. Via tussenstanden van 18-26 22-30 en 24-36 werd het uiteindelijk 27-38 in het voordeel van VOC.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Michelle Smits 5, Inge van Velthoven 5 Cindy Rooijakkers, 4 Linda van de Broek 3, Angela Steenbakkers 3, Aicha Chida 3, Harma van Kreij 2 en Ingrid Janssen 2.

 

Na de wedstrijd werd nog afscheid genomen van 4 speelsters. Zo gaat Tatjana van de Broek na 1 jaar weer terug naar Loreal. Michelle Smits gaat na 3 jaar bij Bevo te hebben gespeeld weer terug naar Rapiditas in Weert. Ellen Gorissen zet haar handbalcarrière voort bij V en L in Geleen, terwijl Tessa Timmermans stopt met handballen.