Degelijke overwinning Targos Bevo Hc in Kwintsheul 

Targos Bevo Hc heeft zijn sportieve plicht gedaan in Kwintsheul. Na een 12-11 ruststand werd een 31-26 zege behaald op hekkensluiter Koornneef Quintus. Geen enkel moment is de zege in gevaar gebracht. Absolute uitblinkers aan Panningse zijde waren keeper Markus Hammerschmidt en topscorer Nick de Kuyper.

Targos Bevo Hc nam in de beginfase al afstand van de hekkensluiter in Kwintsheul. De Panningse verdediging stond weer als een huis. Bovendien stak doelman Markus Hammerschmidt weer in een uitstekende vorm. Gedurende de hele wedstrijd hield Targos Bevo Hc een veilige voorsprong met een marge van vijf doelpunten.

 

Behoudens twee zwakke fases in de eerste helft, waarbij Koornneef Quintus kon terugkomen tot een doelpunt achterstand hadden de mannen van trainer Harold Nusser de controle over de wedstrijd. De 12-11 ruststand in Pannings voordeel gaf dan ook een verkeerd beeld van de wedstrijd. Na rust nam een gedegen spelend Targos Bevo Hc weer ruim afstand van de thuisclub. Via een tussenstand van 20-15 eindigde de wedstrijd in een verdiende 31-26 zege voor Targos Bevo Hc.

 

De ploeg wil zich in de laatste drie wedstrijden van de BENE League een gunstige uitgangspositie verwerven voor de kampioenspoules voor de Nederlandse titel. De ploeg heeft haar lot in eigen handen, want zowel Fiqas Aalsmeer als Kras Volendam komen nog op bezoek in Panningen.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Nick de Kuyper 9, Jeroen van den Beucken 8, Pim Augustinus 5, Niek Jordens 3, Max de Lange en Peter Lambert ieder 2, Toon Leenders en Nick van den Beucken ieder 1.