Nuttige oefenweekend voor Eurotech Bevo  

De mannenploeg van Eurotech Bevo hc heeft een nuttig oefenweekend afgewerkt. Zaterdag traden de mannen van de nieuwe trainer/coach William Gommans in Neerpelt aan tegen de plaatselijke Sporting NeLo. Er werd 3 x 30 minuten gespeeld tegen de Belgische ploeg.

Na 30 minuten stond er een gelijke stand op het scorebord: 14-14. De tweede 30 minuten ging naar de Belgen, na het verstrijken van de 30 minuten was de stand 17-13. In de laatste 30 minuten was Eurotech Bevo de sterkere ploeg, zij sloten de wedstrijd met een 14 -18 voorsprong, zodat er uiteindelijk een totaal stand van 45 -45 werd bereikt. Topscoorder aan Bevo-zijde was met 13 doelpunten, Merijn Haenen, die bij de genomen 7 meters zelfs een 100% score wist neer te zetten

 

Op zondagmiddag trad Eurotech Bevo hc om 14.00 uur aan tegen het Luxemburgse Esch. Deze wedstrijd werd door Bevo gewonnem met 21-18 (topscoorder Jeroen van den Beuken met 5 doelpunten). Direct daarna traden de mannen van William Gommans aan tegen de handballers van het Duitse Leichlingen. Deze wedstrijd kon niet in winst om gezet worden. De eindstand was:17-22 in het voordeel van de Duitsers. Topscoorders van Ron Klemann en Pim Augustinus met beiden 4 treffers.