De kampioensdag van Dames A2 

Een week geleden kwam 5 minuten na de wedstrijd tegen Hercules het beslissende berichtje binnen. De nummer 2 had verloren en het onderlinge verschil met nog één wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 was opgelopen tot 3 punten. KAMPIOEN!!

Met de proefwerkweek in het vooruitzicht moest een feestje zodoende wel nog uitgesteld worden..

 

Na een seizoen met een hoog roulatiegehalte was er voor dit seizoen een vast team van 10 speelsters voor de dames a2. Door uitval van een speelster in het begin van het seizoen en verdere blessures tussendoor hebben de dames het met hulp van andere b en a speelsters het seizoen met een succesvolle beëindiging kunnen afsluiten. Verschillende coaches waren ook geen probleem voor de dames waar uiteindelijk het grote merendeel van de wedstrijden in een overwinning zijn omgezet. Een solide verdediging als basis voor het kampioenschap die de laatste wedstrijd gekscherend de "Chinese muur?!" werd genoemd en een rappe tegenaanval die uiteindelijk voor de vele doelpunten moest zorgen.

 

Een laatste wedstrijd tegen Eksplosion moest nog gespeeld worden voordat het kampioenschap gevierd kon worden. Een wedstrijd die langzaam op gang kwam maar zich toch uitte in een aardige 13-9 voor Bevo. Na een paar snelle aanvallen van Eksplosion leken de Bevo dames iets van slag te raken en is er door aardig wat strijdkracht toch nog een 14-14 uitgerold. Met een uiteindelijk tevreden gevoel zijn de dames terug gereisd naar naar Panningen in de kantine van Bevo om uiteindelijk het feestje af te sluiten in het altijd gezellige dotje.

 

Proficiat Dames!