De jongens van de D1 zetten hun zegereeks voort  

In de uitverkochte hal Aoreven te Heythuysen moesten de jongens D1 van Eurotech Bevo Hc het opnemen tegen de D1 van Vios. Veel toeschouwers van Bevo waren meegereisd en kwamen hun idolen toejuichen.

De coach Danny van Katwijk had zijn jongens op scherp gezet en zij waren van top tot teen gemotiveerd om de zegen mee naar huis te nemen. De start van de wedstrijd was dan ook voortvarend, een onverwacht schot op doel, in de eerste seconden, van Melle, verraste de keeper van Vios, 0-1. Daarna kwam de stoomtrein van Bevo op gang en de ene fraaie aanval na de andere volgden elkaar snel op. De jongens van Bevo wisten hoe ze het meegereisde publiek moesten bespelen en zij kregen de toeschouwers ook al snel op de banken. De tegenstander wist geen raad met het spel van de heren van de D1 en kon alleen maar gevaarlijk zijn uit een aantal vrije worpen. Een ruststand op het scorebord van 3-12 was zeker terecht en misschien nog zelfs iets te weinig. In de rust sprak de coach Danny van Katwijk zijn jongens kort en krachtig toe, de snelheid moest nog wat omhoog geschroefd worden.

In de tweede helft gingen de jongens van de D1 door waar ze voor rust mee gestopt waren. Fraaie acties gecombineerd met leuke hoogstandjes waren een lust voor het oog.

 

Het publiek scandeerde om de beurt de namen van hun idolen. Rodjero de onneembare vesting voor Bevo stond zijn mannetje in de goal. Melle scorend vanuit het midden, Daan en Bauke scorend vanuit de opbouw, Kaan, Thijs en Tom vanuit de hoeken en Kaj vanaf de cirkel. Alleen voor Jesse wilde het vandaag niet lukken. Hij bewaart zijn goals voor de topper tegen Manual. Na 40 minuten pronkte een eindstand van 7-23 op het scorebord. De punten gaan mee naar Panningen! De spelers bedankte na het af groeten het meegereisde publiek, trots als pauwen verlieten de jongens het veld.

 

Boys van harte gefeliciteerd met de overwinning en op naar de volgende uitdaging Manuel, thuis op 11 januari in het nieuwe jaar.

Fijne feestdagen voor iedereen en geniet van de welverdiende kerstvakantie.

 

Topscorer : Bauke Bruurs (6x)

Man of the Match : Kaan Demirci (3x)

 

Supporter21