‘De Heuf Globetrotters’ winnen van All Star Team 

Geslaagde Fandag Targos Bevo Hc 

Targos Bevo Hc kan terugblikken op een geslaagde fandag. Tal van ouders met kinderen kwamen zondag een kijkje nemen in de verbouwde Heuf. Hoogtepunten waren de oefenwedstrijden van Dames 1 tegen Hasselt 1 en Heren 1 tegen het All Star Team.

Voorzitter Mustafa Amhaouch van Bevo loofde in zijn openingstoespraak het werk van de vele vrijwilligers. Zij offerden vrije zaterdagen en een deel van hun vakantie op om mee te werken in de handbalhal. Zo kregen de entree, de sanitaire voorzieningen en de kantine een opknapbeurt. Hetzelfde gebeurt momenteel met het sponsorhome.

 

Springkussens

De kinderen konden zich de hele middag amuseren in Hal 2 waar allerhande speelattributen stonden opgesteld, waaronder grote springkussens.

 

In Hal 1 presenteerde zich eerst Dames 1 in de nieuwe shirts. De aansluitende oefenpartij tegen de Belgische eredivisieclub Hasselt ging met 25 – 30 verloren. Hoopgevend was de eerste helft. De dames van Osvalvo Gomes lieten zelfs het betere van het spel zien. De uitploeg wist echter volop te profiteren van twee tijdstraffen bij Bevo. Een en ander resulteerde uiteindelijk in een ruststand van 14 – 17. In de tweede helft wist Bevo niet echt meer een vuist te maken.

 

Applaus

Onder een daverend applaus van de toeschouwers op de tribune presenteerden afgevaardigden van alle Bevo-teams zich in de nieuwe shirts.

 

Daarna was het de beurt aan de presentatie van de Heren 1. De spelers reden een voor een de hal binnen op een elektrische driewieler. Verzorger John van Ratingen had de techniek van het vervoermiddel nog niet helemaal onder de knieën. Hij reed zich achter het doel vast in het doelnet, maar herstelde zich even later. Coach Martin Vlijm reed reed tot groot vermaak van het publiek een ere-rondje.

 

De Heuf Globetrotters

Daarna volgde de slotact; de wedstrijd tegen oud-spelers van Bevo, onder wie Ron ‘Mr. Bevo’ Klemann, Eelco Weevers, Luc van Roy, Ron van Berlo en Roger van den Beucken. Beide teams maakten er een bijzonder vermakelijke pot van, waarbij ‘De Heuf Globetrotters’ aan het langste eind trokken.

 

Feestje

Bart Ravensbergen maakte zijn debuut als veldspeler en wist ook nog te scoren. In het doel nam Sonni de Jonge zijn plaats in. Sonni, die op kolderieke wijze Bart imiteerde , ranselde de ene na de andere bal uit het doel. Pas in de slotfase moest hij zich enkele keren gewonnen geven. Na een ruststand van 12 – 8 werd het uiteindelijk 26- 18 voor de voormalige landskampioen en kon het afsluitende feestje in de prachtig verbouwde kantine beginnen.