Dario Polman drie maanden uitgeschakeld 

Voor de handballers van Bevo worden het moeilijke tijden maar die zijn zeker nog niet desastreus. Afgelopen week werd bekend dat de ploeg uit Panningen Dario Polman twee tot drie maanden moeten gaan missen.

Een forse aderlating voor de landskampioen wat al te zien was in de wedstrijd tegen Hasselt, waarbij ook Nick de Kuyper nog ontbrak vanwege zijn enkelblessure.

Voor Dario Polman was de definitieve uitslag van zijn blessure een flinke tegenvaller. “De buitenste hamstring is gedeeltelijk ingescheurd over een lengte van zeven centimeter. De rest van de spier is gewoon intact” zo vertelt de uit Arnhem afkomstige middenopbouwer van Bevo. Dat kost hem ongeveer drie maanden om te herstellen. Zelf hoopt hij om er met de Limburgse Handbal Dagen weer bij te zijn want vorig jaar duurde dit toernooi zegge en schrijven vijf minuten voor hem. Toen viel hij ook met een zware blessure voor zes weken uit. De twee maanden herstel die hij zelf denkt nog nodig te hebben is gezien vanuit een positief oogpunt. “Ik ben inmiddels al twee weken in behandeling dus de LHD zou ik misschien wel kunnen halen. Ik ga echter niks forceren. Polman is in behandeling op het sportmedisch centrum van Papendal. Voor extra behandelingen kan hij dan nog altijd bij Bevo terecht. “Ik ben er in ieder geval in goede handen en wie weet herstelt het sneller”.

 

Hij baalt er dan ook flink van dat hij een groot deel van de BENE-League gaat missen. “Dat vind ik wel klote. Voor de ploeg is het een flinke aderlating nu ze mij en Nick (de Kuyper) moeten missen. De jongens moeten gewoon vrijuit gaan spelen. Ze kunnen het. Zaterdag tegen Volendam wordt het tijd voor een overwinning, maar na de drie aankomende wedstrijden tegen Volendam, Aalsmeer en Bocholt weten we waar we staan”.