Dames Eurotech Bevo Hc verliezen Limburgse derby 

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn zaterdagavond tegen een terechte nederlaag aangelopen. VenL uit Geleen was op alle fronten beter en won uiteindelijk verdiend met 34-24.

Het was Cindy Rooijakkers die Bevo met 2 doelpunten meteen aan de leiding bracht.

Dit bleek later ook de enige keer dat de ploeg van trainer Bart Hofmeijer op voorsprong zou komen. Zoals enkele weken geleden tegen Bentelo ontbrak het de ploeg wederom aan wedstrijdbeleving. Er werd in een veel te laag baltempo gespeeld en slordig afgerond. Daarnaast stond de dekking niet goed waardoor VenL met name in de 2de helft naar hartenlust kon scoren. Na een ruststand van 14-11stond het na 10 minuten spelen in de 2de helft al 24-17. Na 20m minuten stond VenL10 doelpunten voor (30-20) en was de wedstrijd beslist. Deze ruime voorsprong werd tot het eindsignaal behouden waardoor het uiteindelijk 34-24 werd.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHc werden gemaakt door Angela Steenbakkers 5, Harma van Kreij 5, Cindy Rooijakkers 3, Inge van Velthoven 3, Aicha Chida 3, Ingrid Janssen 2, Annete Bukkems 1, Piette van Hoorn 1 en Mieke Kersten 1.