Dames Eurotech Bevo B3 stomen naar de overwinning 

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze wel eens. De dames stonden na de trainingen van deze week op scherp. Ze wisten wat ervan hun verwacht ging worden. Het was nog maar een kwestie van tijd voordat de eerste punten behaald gingen worden.

Het moest dus maar nu gebeuren tegen de dames B1 van Wittenhorst.

Gespannen gezichten voor de wedstrijd en met een dosis van zelfvertrouwen startten de dames hun wedstrijd. De dames werden verrast door de schotkracht van de tegenstander en een 2-0 achterstand stond als snel op het scorebord.

 

Een snelle aanpassing en omzetting in de verdediging leverde meteen resultaat op en door goed verdedigend werken en uitstekend keeperswerk hielden de meiden het helemaal dicht achterin. Door de goede inzet en aanvallen begon de locomotief op stoom te geraken. De ene na de andere lob viel in de netten van de tegenstander. Een ruststand van 2-8 in het voordeel van Bevo was het resultaat. Nu maar niet verzwakken in de 2e helft, gemakzucht ligt op de loer.

 

Een stroef begin in de tweede helft was dan ook een beetje verwacht. uiteindelijk stoomden de meiden naar een duidelijke overwinning van 4-13.

 

Dames van harte gefeliciteerd, een mooie overwinning die dik en dik verdiend is.