Dames verliezen ook laatste thuiswedstrijd 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen niet weten te winnen. In een matige wedstrijd werd er na een ruststand van 9-14 uiteindelijk met 26-32 verloren van Borhave.

Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Dit kwam de wedstrijd dan ook niet ten goede, Bevo begon nog goed aan de wedstrijd (4-2) maar Borhave schakelde meteen een tandje bij (4-8). Via de tussenstanden van 5-10 en 6-12 werd de rust bereikt met een 9-14 tussenstand.

In de 2de helft bleef de ploeg van trainer Osvaldo Gomes vechten voor een beter resultaat maar kon toch niet voorkomen dat de ploeg uit Borne uiteindelijk de 2 punten verdiend mee naar huis nam.

Na de wedstrijd werd nog op gepaste wijze afscheid genomen van Nicki Brandligt. De speelster uit Horst heeft besloten een stapje terug te doen.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Sarah Lovas 5, Aicha Chida 5, Maud Versleeuwen 4, Linda v/d Broek 4, Fieke Arnoldussen 3, Tessa Timmermans 2, Romy van Ratingen 2 en Mieke Kersten 1.