Dames Targos Bevo Hc stellen nacompetitie veilig 

Er moest gewonnen worden om niet afhankelijk te zijn van andere uitslagen om de nacompetitie te bereiken. Tegen het reeds gedegradeerde WPK/Westlandia liet de ploeg van trainer Osvaldo Gomes er vanaf het begin van de wedstrijd geen twijfel over bestaan dat ze het zo ver niet wilde laten komen.

Vanuit een sterke verdediging werd er meteen afstand genomen van de ploeg uit Naaldwijk(1-5) Mede door de goed spoelende Linda v/d Broek en Sarah Lovas werd de voorsprong verder uitgebreid (1-9). Uiteindelijk bepaalde Aicha Chida de ruststand door een benutte 7 meter op 5-12.

 

In de 2de helft kwam de overwinning geen moment in gevaar en kon iedereen een bijdrage leveren aan de belangrijke 2 punten.(13-26). Opvallend was het eerste divisie debuut van Celine Smets. Ze viel 10 minuten voor tijd in en deed dit meer dan verdienstelijk.

 

Door technische problemen met de bus moest er na de wedstrijd nog ruim een uur gewacht worden op een vervangend vervoermiddel. Dit werd echter door Touringcar bedrijf Ghielen perfect opgelost zodat we uiteindelijk om 01.00 uur weer in Panningen waren.

 

De doelpunten voor Targos Bevo hc werden gemaakt door Linda v/d Broek 8 Sarah Lovas 6 Aicha Chida 4 Fenne Kessels 3 Nikki Budai 2 Romy van Ratingen 1 Lisan van Hulten 1 en Lieke Rademakers 1.