Dames Targos Bevo Hc sluiten nacompetitie in mineur af 

Opnieuw verlies Dames Targos Bevo Hc 

In een goed gevulde sporthal de Heuf hebben de dames van Targos Bevo Hc ook hun laatste wedstrijd in de nacompetitie niet weten te winnen. Borhave bleek uiteindelijk over de langste adem te beschikken en maakte het verschil in de laatste 10 minuten van de wedstrijd.

Door deze overwinning is Borhave winnaar geworden van de nacompetitie en speelt de ploeg uit Borne nu om een plekje in de eredivisie tegen E&O uit Emmen.

Door deze nederlaag eindigt de ploeg van trainer Osvaldo Gomes als laatste in de nacompetitie. Er werd slechts 1x gelijk gespeeld terwijl er 5x werd verloren.

 

Er was trainer Osvaldo Gomes veel aan gelegen om de laatste wedstrijd van de nacompetitie goed af te sluiten. Bevo speelde een verdienstelijke eerste helft waarbij beide ploegen weinig voor elkaar onder deden. Er werd in eerste instantie om aan om gescoord.(3-3). Door o.a. 2 doelpunten van Fenna Kessels nam Bevo een voorsprong van 2 doelpunten(6-4). Enkele minuten later komt Borhave weer langszij(7-7) en nemen ze de leiding in de wedstrijd(8-10). Na een time out van trainer Osvaldo Gomes weet Bevo 4x tot score te komen(12-10). Toch is het uiteindelijk Borhave wat met een kleine voorsprong de rust in gaat.(13-14)

In de 2de helft een zelfde spelbeeld waarbij beide ploegen elkaar tot 10 minuten voor tijd in evenwicht houden.(23-23). Breekpunt zijn de twee 2 minuten tijdstraffen bij Targos Bevo Hc waardoor ze een kleine minuut zelfs met 4 speelsters op het veld staan. Borhave weet hier optimaal van te profiteren(23-26) en geven deze voorsprong ook niet meer uit handen.(25-28).

 

Na de wedstrijd werd er op gepaste wijze afscheid genomen van Linda v/d Broek, Aicha Chida, Anke Richters en Inge van Velthoven.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 7 Linda v/d Broek 5 Inge van Velthoven 5 Lisan van Hulten 3 Fenna Kessels 2 Nikki Budai 1 Romy van Ratingen 1 en Anke Richters 1.