Dames F1 speelt hun allereerste competitiewedstrijd 

Vandaag zondag 15 september stond de allereerste echte competitiewedstrijd van hun prille handbalcarrière op het programma. Ja, zelfs met een echt scorebord. Tess, Lenn, Carmen, Danique, Zoë, Milou, Sjuul, Kyra en Fleur hadden er super veel zin in.

 

Om 11.00 ging de stoet richting Horn om tegen Leudal F1 te spelen. De meiden hadden voor de wedstrijd een wedstrijdbespreking waar ze zelf mochten vertellen wat ze geleerd hadden van hun trainsters Merle en Anette. Nou, ze hadden goed opgelet. Samen overspelen en ieder 1 meisje van Leudal verdedigen. Na een goede warming up begon de wedstrijd. Na een aarzelend begin kwamen de meiden steeds beter in de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld en na 6 minuten spelen werd door Fleur het ijs gebroken en scoorde ze door goed samenspelen van de andere meiden de 0-1.

Lenn zette de lijnen goed uit in de verdediging en zette de meiden op de juiste plek neer. Ook de zusjes Milou en Sjuul zaten goed in de wedstrijd en scoorde ieder een mooie goal. Danique hield alle ballen tegen in het doel en zo werd de ruststand 0-4.

 

De tweede helft werd nog beter samengespeeld en feller verdedigd. Hierdoor konden ook Carmen en Krya hun doelpuntje meepikken. Zoë stond de tweede helft in het doel goed te keepen en hoefde slechts 2 doelpunten van Leudal uit het netje te vissen. Tess, de nieuwste aanwinst in de ploeg, liet ook zien dat ze wel een potje kan handballen. Eindstand 2-9.

Van alle gezichten was af te lezen dat ze het ontzettend naar hun zin hadden en veel plezier uit het handbalspelletje halen. Dat is het belangrijkste van allemaal!

 

As zaterdag om 11.00 uur spelen de meiden In De Heuf hun tweede echte competitiewedstrijd.