Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag hun eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. In een redelijk gevulde sporthal de Heuf kon de ploeg van trainer Osvaldo Gomes geen moment aanspraak maken op de overwinning.

Na een ruststand van 10-16 werd het uiteindelijk 25-28 en gingen de punten verdiend mee naar Heemskerk.

 

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Via tussenstanden van 2-3 en 4-5 stond het na een kleine 20 minuten spelen 9-11. Vervolgens wist Bevo bijna 10 minuten niet tot scoren te komen. Hier profiteerde DSS dankbaar van.(9-15). Uiteindelijk was het de hard werkende Linda v/d Broek die het doel toch weer wist te vinden en ging men rusten met een 10-16 tussenstand.

 

In de 2de helft werd het veldspel iets beter. Toch behield DSS steeds een ruime voorsprong. Na een kleine 20 minuten leek Bevo de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken 20-23. Vervolgens kreeg Bevo een 2 minuten tijdstraf waar DSS optimaal van profiteerde(20-25). Langzaam verdween het geloof in een goed eindresultaat en via 23-26 was het uiteindelijk Aicha Chida die het laatste doelpunt v/d wedstrijd liet aantekenen. (25-28).

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Ingrid Janssen 5, Inge van Velthoven 5, Aicha Chida 5, Linda v-d Broek 4, Tessa Timmermans 2, Pien Koopmans 2, Annet Bukkems 1 en Maud Versleeuwen 1