Dames Eurotech BevoHc in slotfase langs Internos 

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond hun 3de zege op rij geboekt. In een matige wedstrijd waarin men lange tijd tegen een achterstand aan keek wist men toch nog de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Bevo keek al snel in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Via 1-3 en 4-6 was het Linda v/d Broek die de stand na een kwartier spelen weer gelijk trok (6-6). Toch liep Internos vervolgens weer weg van hun tegenstander. Via 8-12 en 11-14 ging de ploeg van trainer Paul Coenders rusten met een 13-15 voorsprong.

 

In de 2de helft ging het lange tijd gelijk op en deden beide ploegen weinig voor elkaar onder maar keek Bevo wel steeds tegen een kleine achterstand aan (15-16 en 18-19) Na een kwartier spelen kwam Bevo door een doelpunt van Aicha Chida voor de eerste keer in de wedstrijd op voorsprong (22-21) en gaf deze vervolgens ook niet meer uit handen. Via 26-23 en 29-26 was het Inge van Velthoven die met haar laatste doelpunt de eindstand bepaalde op 30-28.

Door deze overwinning staat de ploeg van trainer Osvaldo Gomes boven aan in de stand om de 4de periode. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen. Wie weet???

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 8, Inge van Velthoven 7, Pien Koopmans 4, Linda v/d Broek 3, Carlijn Heesen 2, Annet Bukkems 2, Demi Smolenaars 2, Nikki Budai 1 en Romy van Ratingen 1.

 

 

 

 

Bekijk foto's van de wedstrijd hier