Dames Eurotech Bevo Hc winnen opnieuw 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de goede lijn van de afgelopen weken weten door te zetten. In Voorhout werd Foreholte op een ruime nederlaag getrakteerd. Na een ruststand van 14-17 werd het uiteindelijk 28-34 en gingen de punten verdiend mee naar Panningen.

Voor het eerst mocht er in Voorhout met hars gespeeld worden. Bevo begon geconcentreerd aan de wedstrijd en nam meteen een voorsprong. (2-4) Na ruim een kwartier spelen deden beide ploegen nog steeds weinig voor elkaar onder (8-8). Onder aanvoering de uitstekend spelende Inge van Velthoven nam Bevo toch weer een voorsprong (8-11) en wist deze ook vast te houden tot aan de rust (14-17).

 

Meteen na rust scoort Linda v/d Broek 2x (14-19). Vervolgens zorgt Inge van Velthoven er persoonlijk voor dat Bevo verder wegloopt van hun tegenstander door liefs 7x achter elkaar te scoren (18-26). Dit is ook het moment dat trainer Osvaldo Gomes gaat door wisselen. Zo maakt Fieke Arnoldussen na lange tijd weer haar eerste wedstrijd minuten en deed dit na behoren. Uiteindelijk wordt er na een toch nog hectische slotfase waarbij een speelster van Foreholte rood krijgt en trainer Osvaldo Gomes 2 minuten via tussenstanden van 23-30 en 27-31 verdiend met 28-34 gewonnen. Door dit resultaat stijgt de ploeg van trainer Osvaldo Gomes op de ranglijst en staan ze na 6 wedstrijden op een gedeelde 4e plaats samen met Borhave.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 18, Linda v/d Broek 7, Aicha Chida 5, Ingid Janssen 2, Pien Koopmans 1 en Annet Bukkems 1.