Dames Eurotech Bevo Hc winnen opnieuw 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook hun 3e wedstrijd winnend weten af te sluiten tegen Olympia uit Hengelo. Na een ruststand van 15-8 werd het uiteindelijk 25-21 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc.

Met name in de eerste helft lieten de dames van trainer/coach Bart Hofmeijer goed handbal zien. Er werden weinig technische fouten gemaakt en ook in de afronding was men zeer effectief. Daarnaast stond de verdediging als een huis wat resulteerde in maar 8 tegen doelpunten. Na 10 minuten spelen stond er een 7-5 tussenstand op het scorebord. Vervolgens liep Bevo binnen 5 minuten uit naar 12-5. Beide ploegen wisten vervolgens nog 3x te scoren waarna de rust bereikt werd met 15-8 tussenstand.

 

De 2e helft leek slechts een formaliteit. Olympia begon echter goed aan de 2de helft. Ze scoorde 3x achterelkaar (15-11). Het spelniveau van Bevo zakte echter naar een bedenkelijk niveau en Olympia bleef erin geloven. Via 17-14 stond Bevo 10 minuten voor tijd nog maar 2 doelpunten voor.(21-19). Op dat moment dacht Olympia een strafworp te krijgen. De scheidsrechters besliste echter in het voordeel van Bevo. De protesterende coach van Olympia kreeg vervolgens een2 minuten tijdstraf. Hier profiteerde Bevo optimaal van en besliste vervolgens de wedstrijd. Eindstand 25-21.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHc werden gemaakt door Cindy Rooijakkers 6 Inge van Velthoven 5 Aicha Chida 5 Ingrid Janssen 4 Angela Steenbakkers 3 Harma van Kreij 1 en Piette van Hoorn 1