Dames Eurotech Bevo Hc winnen ook in Etten-Leur 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een moeizame eerste helft toch overtuigend weten te winnen van Internos. Na een ruststand van 14-13 werd er uiteindelijk met 28-34 gewonnen. Door dit resultaat blijft de ploeg van trainer Osvaldo Gomes op een mooie gedeelde 2de plaats staan, een plek waar niemand aan het begin van het seizoen rekening mee had gehouden.

 

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder wat ook in de score tot uitdrukking kwam. Het was Bevo wat na ruim 18 minuten voor het eerst een voorsprong nam van 2 doelpunten(7-9). Internos kwam echter snel weer langs zij en nam zelfs weer een kleine voorsprong(10-9). Vervolgens werd er weer om en om gescoord en was het Internos dat in de laatste seconde van de eerste helft de ruststand bepaalde op 14-13.

 

Na wat omzettingen in de verdediging begon Bevo sterk aan de 2de helft. Binnen 10 minuten wist men een achterstand van 15-13 om te zetten in een ruime voorsprong(18-24). Ook wist men goed om te gaan met de offensieve dekking van Internos en bleef men gemakkelijk scoren. Na ruim 20 minuten spelen was het Tessa Timmermans die het 30ste doelpunt liet aan tekenen(21-30) en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk was het Aicha Chida die met haar 9de doelpunt de eindstand bepaalde op 28-34.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHC werden gemaakt door Aicha Chida 9, Ingrid Janssen 8, Linda v/d Broek 7, Tessa Timmermans 5, Inge van Velthoven 3, Carlijn Heesen en Pien Koopmans 1.