Dames Eurotech Bevo Hc vinden weer aansluiting bij de subtop 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger DSVD uit Deurningen winnend weten af te sluiten. Na een ruststand van 11-17 werd het uiteindelijk 30-33 en gingen de punten verdiend mee naar Panningen.

Door deze overwinning heeft de ploeg van trainer/coach Osvaldo Gomes weer aansluiting weten te vinden met de subtop. Momenteel delen ze de 5de plaats op de ranglijst samen met Bentelo.

 

Na een lange busreis van bijna 3 uur en 2 speelsters die met het openbaar vervoer pas een half uur voor aanvang van de wedstrijd arriveerden in Deurningen begon Bevo toch geconcentreerd aan de wedstrijd. Zo stond de verdediging goed en werd er gemakkelijk gescoord. Via 1-1 liep Bevo door o.a 3 doelpunten van Annette Bukkems meteen weg van hun tegenstander(1-5). Via 3-7 stond het na ruim een kwartier spelen 4-9. DSVD kon hier weinig tegenover stellen. Via 7-11 liep Bevo verder weg (7-14). Uiteindelijk ging me rusten met een 11-17 tussenstand.

 

Ook het eerste kwartier van de 2de helft een zelfde spelbeeld en leek er geen vuiltje aan de lucht. Via 13-19 en 16-22 stond het na een kleine 45 minuten 18-24. Toch kon Bevo de concentratie niet vasthouden waardoor open kansen gemist werden en men ook in de dekking steekjes liet vallen. De tegenstander kon hierdoor toch nog terug in de wedstrijd komen. De ruime voorsprong verdween als sneeuw voor de zon (26-27 en 27-28). Verder liet Bevo het echter toch niet komen. Bevo scoorde vervolgens 3x (27-31) en besliste hiermee de wedstrijd. Uiteindelijk stond er een 30-33 einduitslag op het scorebord.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 9, Ingrid Janssen 7, Annette Bukkems 5, Inge van Velthoven 5, Pien Koopmans 3, Linda v/d Broek 2, Fieke Arnoldussen 1 en Tessa Timmermans 1.