Dames Eurotech Bevo Hc verliezen van laagvlieger Bentelo 

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond na een ruststand van 12-12 met 24-21 verloren van Bentelo. Na het goede spel van de vorige week tegen Foreholte wisten de dames van trainer Bart Hofmeijer dit geen vervolg te geven.

Het ontbrak met name aan een goede wedstrijd mentaliteit. Hierdoor konden ze ook geen aanspraak maken op de overwinning. De anders zo solide dekking bleek een makkelijke prooi voor de tegenstander. Voeg daarbij de vele gemiste kansen en de nederlaag is verklaart. De gehele wedstrijd ontliepen beide ploegen elkaar niet veel maar het was toch Bentelo wat steeds iets makkelijker tot score kwam. Ze namen dan ook meteen een 3-0 voorsprong. Na 10 minuten stond het echter weer gelijk (5-5) en via tussenstanden van 7-7, 10-8 en 12-10 was het Ingrid Janssen via een benutte 7 meter en Inge van Velthoven die vlak voor rust er voor zorgden dan beide ploegen met een gelijke stand gingen rusten (12-12).

 

Na rust was het Linda v/d Broek die na 7 minuten Bevo voor het eerst op voorsprong zette, 12-13. Vervolgens scoorde Ingrid Janssen via een benutte 7 meter de 12-14. Bevo leek de wedstrijd definitief na zich toe te trekken maar het was vervolgens Bentelo wat 4x achter elkaar wist te scoren (16-14). Bentelo bleef in het vervolg van de wedstrijd steeds aan de goede kant van de score en wisten via tussenstanden van 19-17 en 21-20 verdiend met 24-21 te winnen.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Ingrid Janssen 5, Cindy Rooijakkers 3, Inge van Velthoven 3, Piette van Hoorn 3, Anette Bukkems 2, Harma van Kreij 2, Linda v/d Broek 2 en Aicha Chida 1