Dames Eurotech Bevo Hc verliezen van koploper  

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben niet voor een verrassing weten te zorgen tegen koploper DOS. In een doelpuntrijke wedstrijd werd er na een ruststand van 17-23 uiteindelijk met 31-42 verloren en gingen de punten verdiend mee naar het noorden van het land.

In een goed gevulde sporthal de Heuf begon Bevo goed aan de wedstrijd. Na een kleine 10 minuten spelen stond er dan ook een tussenstand van 8-4 op het scorebord. DOS reageerde hier meteen op en wist binnen 3 minuten de achterstand om te buigen in een voorsprong (8-9). Vervolgens deden beide ploegen weinig voor elkaar onder en werd er veelvuldig gescoord. Via tussenstanden van 11-11 en 13-15 stond het na ruim 25 minuten spelen 16-18 in het voordeel van DOS. Mede door wat technische fouten en het missen van open doel kansen kon de tegenstander in de laatste 5 minuten van de eerste helt verder weg lopen. Ruststand 17-23.

 

Bevo bleef ook in de 2e helft goed tegenstand bieden aan een uitstekend spelende tegenstander maar kon echter niet voorkomen dat DOS in het laatste kwartier van de wedstrijd verder wist uit te lopen en uiteindelijk verdiend de punten mee naar Emmer Compascuum nam. Via de tussenstanden van 22-28 en 29-36 stond er uiteindelijk na 60 minuten spelen een eindstand van 31-42 op het score bord.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 10, Aicha Chida 6, Linda v/d Broek 5, Ingrid Janssen 3, Carlijn Heesen 3, Pien Koopmans en Tessa Timmermans 2.

 

 

Bekijk foto's van deze wedstrijd in het Fotoalbum