Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw  

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door in Etten Leur na een zeer zwakke 2de helft met ruime cijfers te verliezen. Door deze nederlaag blijven ze op de ranglijst in de onderste regionen van de eerste divisie. Een plaats waar vooraf geen rekening mee was gehouden.

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Bevo had in het begin wat moeite met de offensieve dekking van de tegenstander. Via 3-3 en 7-7 nam Internos een voorsprong van 3 doelpunten na ruim een kwartier spelen (11-8). Na een time out van trainer Osvaldo Gomes brak een betere fase aan voor Bevo. Er werd goed verdedigd en ook aanvallend werd er regelmatig gescoord. Zo werd de rust bereikt met een 13-14 voorsprong.

 

Zoals al vaker dit seizoen was Bevo in de 2de helft geen schim meer van de ploeg in de eerste helft. Internos liep meteen weg van hun tegenstander. Bevo oogde machteloos en was niet instaat om het tij nog te keren. Na een kwartier spelen was het dan ook al 26-18 en was de wedstrijd feitelijk gespeeld. Uiteindelijk werd het 31-21 voor Internos en ging de overwinning naar de ploeg die daar gezien het wedstrijdbeeld het meeste recht op had.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 6, Linda v/d Broek 5, Inge van Velthoven 3, Demi Smolenaars 2, Romy van Ratingen 2, Fieke Arnoldussen 1, Annet Bukkems 1 en Nikki Budai 1.