Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag al hun 2de nederlaag geleden van dit nog prille seizoen. In Panningen waren de reservers van Quintus te sterk voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. De rust werd bereikt met een 13-11 voorsprong maar uiteindelijk gingen beide punten toch mee naar Kwintsheul(21-26).

 

Quintus nam meteen de leiding in de wedstrijd. Via 1-2, 2-3 en 4-6 namen ze zelfs een voorsprong van 3 doelpunten(5-8). Bevo knokte zich echter goed terug in de wedstrijd, mede door de sterk spelende Inge van Velthoven. De thuisploeg kwam door doelpunt van Linda v/d Broek na een kleine 20 minuten spelen weer op gelijke hoogte(9-9). In het laatste gedeelte van de eerste helft had Bevo duidelijk het betere van het spel. Het was Aicha Chida persoonlijk die met 4 doelpunten de ruststand bepaalde op 13-11.

 

In het begin van de eerste helft scoorde beide ploegen 3 keer(16-14). Vervolgens haperde de doelpuntenmachine en kwam Bevo een kleine 10 minuten niet tot scoren. Hier profiteerde Quintus optimaal van(16-19). Dit was het moment voor trainer Ovaldo Gomes om een time out te nemen.

 

Quintus scoorde nog wel de 16-20 maar vervolgens kwam Bevo goed terug(19-20) en leek de wedstrijd alsnog na zich toe te trekken. Quintus wist echter in ondertal toch nog tot scoren te komen (19-21). Deze mentale klap kwam Bevo niet meer te boven. Via verschillende snelle breaks scoorde Quintus 4x op rij en was de wedstrijd gespeeld.(21-26)

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door: Inge van Velthoven 8. Aicha Chida 7. Pien Koopmans 3. Linda v/d Broek 1. Sarah Lovas 1 en Annette Bukkems 1

 

 

 

 

Bekijk de foto's van de wedstrijd hier