Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw in Geleen 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben voor de 4de keer dit seizoen niet weten te winnen van V&L uit Geleen. Na een ruststand van 13-14 werd het uiteindelijk 30-24 in het voordeel van V&L. Door dit resultaat zullen V&L en DOS gaan uitmaken wie als winnaar uit de bus zal komen van deze nacompetitie.

Bevo speelde 3 kwartier een redelijk goede wedstrijd maar gaf het in het laatste kwartier helemaal weg. De rust werd bereikt met een 13-14 voorsprong. In het begin van de 2e helft liep Bevo zelfs 3 doelpunten uit (15-18). V&L kwam echter snel weer langs zij (18-18). Onder aanvoering van de wederom aanvallend goed spelende Piette van Hoorn nam Bevo weer een voorsprong (19-23). Vervolgens keerde de wedstrijd helemaal om. Door o.a. enkele tijdstraffen maar zeker ook het missen van een aantal open kansen op cruciale momenten zorgde ervoor dat V&L snel langs zij kwam (23-23) maar ook meteen een ruime voorsprong nam (29-23). Uiteindelijk won V&L verdiend met 30-24.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHc werden gemaakt door Piette van Hoorn 8, Harma van Kreij 4, Aicha Chida 4, Inge van Velthoven 2, Angela Steenbakkers 2, Annet Bullems 2, Linda v/d Broek 1 en Ingrid Janssen 1