Dames Eurotech Bevo Hc verliezen ook in Den Haag 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 21-10 met 42-27 verloren van Hellas, de huidige nummer 3 in de competitie. Door deze nederlaag blijft Bevo laatste en lijkt degradatie naar de eerste divisie een kwestie van tijd.

Ook omdat Fortissimo zondag verrassend wist te winnen van Venus Nieuwegein.

 

Het was al vrij snel duidelijk dat er zaterdagavond in Den Haag weinig eer te behalen viel voor de dames van trainster Ingrid Segers. Hellas speelde in een hoog baltempo goed verzorgd handbal. Na 15 minuten spelen was het dan ook al 12-5 in het voordeel van de thuis spelende ploeg. Uiteindelijk werd de rust bereikt met een 21-10 tussenstand.

 

In de tweede helft wist Eurotech Bevo HC wat beter tegenstand te bieden. Dit kwam mede door de in de 2de helft ingevallen keepster Wendy Vaneker. Ze keepte een puike partij en wist hierdoor een nog grotere nederlaag te voorkomen. Ook in de dekking ging het iets beter. Via tussenstanden van 29-16 en 34-22 werd er uiteindelijk met 42-27 verloren.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 10, Aicha Chida 8 Cindy Rooijakkers 4, Harma van Kreij 2, Linda v/d Broek 1, Ingrid Janssen 1 en Tatjana v/d Broek 1.