Dames Eurotech Bevo Hc verliezen in Raalte 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in een matige wedstrijd de punten niet mee naar Panningen kunnen nemen. Na een ruststand van 21-17 werd het uiteindelijk 34-27 in het voordeel van GIBO Groep/Kwiek.

Het eerste kwartier van de wedstrijd ging het nog gelijk op. Via 4-4 en 7-7 stond er na 15 minuten een 11-11 tussenstand op het scorebord. Hierna liep Kwiek enkele doelpunten uit en wist deze voorsprong ook vast te houden tot aan de rust. (21-17). Met name de dekking stond in de eerste helft niet goed.

 

In de eerste 10 minuten van de 2de helft liep Kwiek verder weg van Eurotech Bevo Hc. Wat resulteerde in een 31-20 tussenstand na 40 minuten spelen. In deze periode moesten Michelle Smits en Tessa Timmermans geblesseerd het veld verlaten. Toch herpakte de ploeg van trainer Leo Verdegen zich nog eenmaal en wist Kwiek zelfs 16 minuten van het scoren af te houden. Eurotech Bevo Hc kwam terug tot op 5 doelpunten (31-26). Verder liet Kwiek het echter niet meer komen en wist uiteindelijk verdiend de wedstrijd te winnen.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 13 Michelle Smits 3 Harma van Kreij 3 Tessa Timmermans 2 Ingrid Janssen 2 Linda v/d Broek 2 Ellen Gorissen 1 en Cindy Rooijakkers 1