Dames Eurotech Bevo Hc “starten voorbereiding nieuwe seizoen” 

Het was op voorhand al duidelijk uitgesproken dat de nacompetitie vooral in het teken zou staan als start van de voor bereiding op het nieuwe seizoen.

Na een lang seizoen waren er verschillende speelsters met lichte pijntjes en blessures waardoor met name de jeugd speelsters ook speel minuten en ervaring zouden kunnen opdoen in deze wedstrijden.

 

Zaterdagavond was Kwiek uit Raalte de tegenstander, met oud Bevo speelster Piette van Hoorn in hun gelederen. De ploeg van scheidend trainer Edwin Kippers wil graag via de nacompetitie alsnog proberen te promoveren naar de eredivisie. Kwiek nam dan ook meteen het initiatief in de wedstrijd en stond na een kwartier spelen al op een ruime voorsprong.(5-10). Bevo bleef hard werken voor een beter resultaat maar kon toch niet voorkomen dat Kwiek met een 10-17 tussenstand de rust in ging.

 

In de 2e helft werd er door trainer Osvaldo Gomes flink door gewisseld. Maud Versleeuwen, Sarah Lovas en Romy van Ratingen kregen weer wedstrijd minuten en lieten door hun spel zien dat ze dit seizoen een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt. Uiteindelijk was het Kwiek dat via tussenstanden van 14-19 en en 16-26 beide punten mee naar Raalte nam. (21-31).

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 7, Linda v/d Broek 4, Ingrid Janssen 3, Sarah Lovas 2, Romy van Ratingen 2, Annete Bukkems 1, Tessa Timmermans 1 en Pien Koopmans 1.