Dames Eurotech Bevo Hc spelen gelijk in Naaldwijk 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond 1 punt meegenomen uit Naaldwijk. Na een ruststand van 13-16 werd het uiteindelijk 27-27, een uitslag waren beide ploegen tevreden mee konden zijn.

Zonder de nog geblesseerde Nilolet Budai maar met een basisplaats voor Maud Versleeuwen begon Bevo geconcentreerd aan de wedstrijd.

 

Beide teams deden in het eerste gedeelte van de wedstrijd weinig voor elkaar onder. Na ruim een kwartier spelen was de stand nog steeds gelijk(8-8). Via 10-10 en 11-12 liep Bevo door 2 doelpunten van de wederom sterk spelende Inge van Velthoven naar 11-14. Uiteindelijk ging men rusten met een 13-16 tussenstand.

 

Meteen na rust wist men de voorsprong verder uit te bouwen(14-18) en leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch begon de doelpunten machine van Bevo wat te haperen. Westlandia kwam goed terug en nam zelfs een voorsprong(21-19). Bevo kwam echter weer langszij(21-21) waarna Westlandia via 23-23 het initiatief weer na zich toe trok(25-23). Toch gaf de ploeg van trainer Osvaldo Gomes zich nog niet gewonnen. Men kokte zich weer terug in de wedstrijd(25-25).

 

In een spannende slotfase was het uiteindelijk Aicha Chida die in de laatste minuut de gelijkmaker scoorde en zodoende er voor zorgde dat er 1 punt mee naar Panningen genomen kon worden.