Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort in Raalte 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun sterke optreden van afgelopen zondag tegen Bentelo geen vervolg kunnen geven. Dinsdagavond werd er na een ruststand van 9-10 en na een zwak eerste kwartier in de 2de helft uiteindelijk met 24-22 verloren.

Hierdoor lijkt het toetje van dit seizoen aan de neus voorbij te gaan voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

 

In de eerste helft deden beide teams weinig voor elkaar onder. Met name verdedigend werd er van beide kanten goed gespeeld.

Kwiek nam nog wel een kleine voorsprong in het begin van de wedstrijd (4-2), maar Bevo kwam weer snel langs zij (4-4). Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht maar uiteindelijk was het toch Bevo wat met een kleine voorsprong de rust in ging (9-10).

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Bij een tussenstand van 13-12 na 5 minuten in de 2de helft ging er zowel aanvallend als verdedigend veel fout. Dit resulteerde in een 19-12 tussenstand na 15 minuten. Gelukkig herpakte Bevo zich onder aanvoering van de wederom sterk keepende Anke Richters zich in het laatste gedeelte van de 2de helft. Opvallend was de goede invalbeurt van A junior Fenna Kessels. Ze bekroonde haar optreden met een fraai doelpunt vanuit de linker hoek. Via 21-15 en 24-19 deed Bevo er in de laatste 5 minuten alles aan om er nog een zo goed mogelijk resultaat uit te halen. Uiteindelijk duurde de wedstrijd net iets te kort. Eindstand 24-22.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 6, Aicha Chida 6, Linda v/d Broek 5, Carlijn Heesen 3, Fenna Kessels en Pien Koopmans 1.