Dames Eurotech Bevo Hc hard onderuit in Kwintsheul 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun goede seizoensopening van de vorige week geen vervolg kunnen geven. Tegen het 2de team van Quintus ging men kansloos ten onder. Na een ruststand van 15-9 werd er uiteindelijk met 30-18 verloren.

Alleen het eerste kwartier van de wedstrijd deden beiden ploegen weinig voor elkaar onder. Dit resulteerde dan ook in een tussenstand van 7-6. Hierna liep de tegenstander echter snel weg van Bevo (13-6 na ruim 20 minuten spelen), mede ook door de vele technische fouten en het niet effectief afronden van de kansen. Uiteindelijk ging men rusten met een 15-9 tussenstand.

 

Ook in het begin van de 2de helft was Bevo niet in staat de wedstrijd na zich toe te trekken. Quintus bleef makkelijk scoren en mede door het slordige spel van Bevo liep Quintus vrij snel nog verder weg(19-9). Via tussenstanden van 24-14 en 28-15 werd het uiteindelijk 30-18 en gingen de 2 punten verdiend naar de ploeg uit Kwintsheul.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Ingrid Janssen 4, Linda v/d Broek 4, Pien Koopmans 4, Aicha Chida 3, Inge van Velthoven 2, en Tessa Timmermans 1.