Dames Eurotech Bevo HC brengen Bentelo eerste nederlaag toe 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de goede lijn van afgelopen week weten door te zetten. Het nog ongeslagen Bentelo werd getrakteerd op de eerste seizoen nederlaag.

Na een ruststand van 13-11 werd er uiteindelijk met 29-27 gewonnen en bleven de punten in Panningen.

Het was Bentelo dat meteen de score opende(0-1). Bevo reageerde echter meteen en vanuit een goede dekking namen ze het initiatief in de wedstrijd. Via 2-1 en 4-2 stond het na ruim een kwartier spelen 6-3. Door o.a. 3 benutte strafworpen wist Bentelo toch weer langs zei te komen (7-7). Vervolgens scoorden beide ploegen ieder 2 keer (9-9). Hierna wist Bevo weer een kleine voorsprong te nemen. Mede ook door de wederom uitstekend keepende Anke Richters. Via 11-9 was het uiteindelijk Linda v/d Broek die in ondertal de ruststand bepaalde op 13-11.

 

In het begin van de 2e helft leek Bevo definitief afstand te nemen van hun tegenstander. Via 14-13 liep Bevo uit naar 18-13. Bentelo toonde echter veerkracht en wist toch weer terug in de wedstrijd te komen. Na ruim een kwartier in de 2e helft was het verschil nog maar 1 doelpunt (22-21) en leek Bentelo het initiatief over te nemen. Verder lieten de dames van trainer Osvaldo Gomes het echter niet komen. Mede door de gemakkelijk scorende Aicha Chida liep Bevo toch weer weg van hun tegenstander (28-24) en wonnen uiteindelijk verdiend met 29-27.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 9, Inge van Velthoven 6, Ingrid Janssen 5, Pien Koopmans 3, Linda v/d Broek 3, Tessa Timmermans 2 en Annet Bukkems 1.