Dames Eurotech Bevo Hc blijven verliezen. 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het PSV die er voor zorgde dat de punten in Eindhoven bleven.

Zonder de aan haar rug geblesseerde Inge van Velthoven begon Bevo goed aan de wedstrijd. Er werd weer als een team gevochten voor iedere bal. Beide ploegen hielden

elkaar in de eerste helft in evenwicht. Het was de goed spelende Nikolett Budai die met 2 doelpunten in de laatste 2 minuten er voor zorgde dat Bevo met een kleine voorsprong de rust in ging(10-11).

Ook in het eerste gedeelte van de 2de helft nog een zelfde spelbeeld. Bij een 17-16 tussenstand haperde echter de doelpunten machine van Eurotech Bevo Hc. Ruim 10 minuten wist de ploeg van trainer Osvaldo Gomes niet tot scoren te komen. PSV profiteerde hier optimaal van(23-16) en besliste hiermee de wedstrijd. Uiteindelijk stond er na 60 minuten een 24-20 eindstand op het scorebord.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Nikolett Budai 6 Aicha Chida 5 Demi Smolenaars 4 Linda v/d Broek 3 en Romy van Ratingen 2