Dames Eurotech Bevo Hc bereiken regiofinale 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben dinsdagavond vrij gemakkelijk weten te winnen van Marsna uit Meersen wat uitkomt in de 2de divisie. Door deze overwinning hebben ze de regio finale bereikt en lonkt 1/8 finale van het landelijke bekertoernooi.

Het was Marsna wat de score opende. Dit bleek later ook de enige keer dat ze op voorsprong kwamen. Bevo reageerde meteen (1-3) en via 3-6 stond het na ruim een kwartier spelen 4-8. Marsna kwam echter sterk terug en wist weer langszij te komen (10-10). Vervolgens scoorde Bevo 5x op rij en ging men uiteindelijk rusten met een 11-15 tussenstand.

 

Bevo kwam goed uit het kleedlokaal en liep binnen 10 minuten verder weg van hun tegenstander Mede ook door de sterk spelende en gemakkelijk scorende Tessa Timmermans aan de cirkel (13-22). Bevo bleef geconcentreerd spelen en ook toen trainer Osvaldo Gomes ging doorwisselen bleef men goed spelen en werd de voorsprong alleen maar verder uitgebouwd. Via tussenstanden van 17-28 en 20-30 was het Annet Bukkems die met haar eerste doelpunt de eindstand bepaalde op 20-35.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Tessa Timmermans 8, Aicha Chida 7, Linda v/d Broek 7, Pien Koopmans 3, Inge van Velthoven 2, Maud Versleeuwen 2, Nicki Brandligt 2, Ingrid Janssen, Annet Bukkems, Sarah Lovas en Romy van Ratingen allen 1.