Dames Eurotech Bevo Hc beĆ«indigen nacompetitie  

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in Raalte hun laatste wedstrijd gespeeld van de nacompetitie. Tegen Kwiek, die nog een theoretische kans hadden om de nacompetitie te winnen werd na een ruststand van 16-8 uiteindelijk met 32-17 verloren.

Het werd al vrij snel duidelijk dat de eerste overwinning in de nacompetitie er ook zaterdagavond niet inzat. Kwiek nam meteen het heft in handen (7-2) en bouwde deze voorsprong steeds verder uit. Daarbij moet wel aangetekend worden dat de dames van trainer Osvaldo Gomes wel wat ongelukkig waren in de afronding. Vele malen werd het houtwerk getroffen. Uiteindelijk ging men rusten met een 16-8 tussenstand. De 2e helft was nog slechts een formaliteit.

 

Na een lang seizoen hebben de dames nu 2 weken vakantie. Op vrijdag 24 mei zal met een vrijwel ongewijzigde selectie begonnen worden aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, aangevuld met nieuweling Demi Smolenaars afkomstig van Rapiditas uit Weert.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Tessa Timmermans 4, Aicha Chida 4, Linda v/d Broek 2, Sarah Lovas 2, Romy van Ratingen 2, Ingrid Janssen 1, Pien Koopmans 1 en Fieke Arnoldussen 1.