Dames Eurotech Bevo Hc beginnen nacompetitie met verlies 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun eerste wedstrijd in de nacompetitie niet in winst weten om te zetten. In en tegen Bentelo werd er na een ruststand van 15-9 met 25-18 verloren.

Bevo keek na ruim 10 minuten spelen al tegen een behoorlijke achterstand aan. (7-2). Toch had de ploeg van trainer Osvaldo Gomes dit voor een groot gedeelte aan zich zelf te wijten. Met name in de afronding faalde men op belangrijke momenten. Toch wist men zich weer terug in de wedstrijd te spelen en via 9-7 en 10-8 leek Bevo de wedstrijd weer na zich toe te trekken. Het liep echter anders. Bentelo scoorde 5x op rij en ging uiteindelijk de rust in met een ruime voorsprong. (15-9). Meteen na rust liep Bentelo verder weg van hun tegenstander (17-10). Toen ze ook nog in ondertal 2x tot scoren wisten te komen (19-10) was de wedstrijd feitelijk gespeeld. Na een klein kwartier spelen was het verschil inmiddels opgelopen tot 11 doelpunten (23-12). Na een time out van trainer Osvaldo Gomes herpakte de ploeg zich enigszins wat ook nog in de score tot uitdrukking kwam. Via 23-16 was het uiteindelijk Sarah Lovas die met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand bepaalde op 25-18.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 7, Linda v/d Broek 3, Demi Smolenaars 2, Aicha Chida 2, Pien Koopmans 1, Nikki Budai 1, Maud Versleeuwen 1 en Sarah Lovas 1.