Dames Eurotech Bevo Hc beginnen het nieuwe jaar goed 

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn het goede jaar goed begonnen. Na een spannende wedstrijd waarbij het verschil pas in de laatste 10 minuten werd gemaakt won men uiteindelijk toch nog ruim van Westlandia.

In een redelijk gevulde sporthal de Heuf namen de dames van trainer Osvaldo Gomes meteen de leiding in de wedstrijd via 2-1 en 4-2 stond er na ruim een kwartier spelen een 6-4 tussenstand op het score bord. Met name aanvallend werden er de nodige kansen gemist en verzuimde Bevo om in een vroeg stadium al ruim afstand te nemen van hun tegenstander. Via 9-7 en 10-8 werd de rust bereikt met een 12-9 tussenstand.

 

Ook na rust in eerste instantie het zelfde spelbeeld. Bevo bleef aanvallend stroef draaien. Westlandia kwam tot 2x toe terug tot op 1 doelpunt(16-15 en 18-17). In de laatste 10 minuten v/d wedstrijd gooide de ploeg van trainer Osvaldo Gomes alle schroom van zich af wat toch nog resulteerde in een ruime overwinning. Via 22-17 en 26-20 werd het uiteindelijk 29-21 en bleven beide punten in Panningen.

 

De doelpunten voor urotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 11, Aicha Chida 6, Carlijn Heesen 3, Linda v/d Broek 2, Annet