Dames Eurotech Bevo Hc B2 vs BSAC DB1 

De dames van Bevo ontvingen de koploper in de handbal-arena van Bevo. De dames waren erop gebrand om de punten in Panningen te houden en revanche te nemen op de nipt verloren uitwedstrijd tegen de dames uit Maasbree. Er werd afgelopen week scherp getraind en de inzet was top. Opdracht was om alles eruit te halen en er zelfs een schepje bovenop doen.

De dames waren dan ook tot op het bot gemotiveerd en waren klaar voor de topper. De dames begonnen de wedstrijd super geconcentreerd en waar we de uitwedstrijd door verrast werden, een achterstand van 5 goals, was nu zeker niet aan de orde. De verdediging stond als een huis, de communicatie onderling verliep geolied en er werd goed doorgegeven van de tegenstander. Ook de verdediging van BSAC stond zijn mannetje, het was dus voor de aanvallers ontzettend moeilijk om door deze verdedigings- linies door te komen. Het enig verschil in de eerste helft was de schutter bij Maasbree, zij zorgde voor een klein verschil in de rust. Ruststand 4-7 in het voordeel van BSAC. In de rust kregen de dames nog wat laatste aanwijzigingen en de tweede helft zou voor ons worden. Zo gezegd zo gedaan, de dames van Eurotech Bevo Hc gingen op de zelfde wijze van start en er werd gevochten als LEEUWEN. Het gaatje wat in de eerste helft was opgelopen werd naarmate de wedstrijd vorderde steeds kleiner en in het tweede bedrijf van de tweede helft lieten de meiden van Bevo zelfs een voorsprong op het scorebord zien. De laatste 10 minuten van de tweede helft werden zenuwslopend, de coach maar ook het publiek hield het niet meer. Maasbree scoorde maar steeds de gelijkmaker en met nog 4 minuten op de klok en een gelijke stand begon het kat en muis spelletje. Geen van beide teams wilde nu nog verliezen en er werd stevig en fair verdedigd aan beide zijde.

Nog maar 10 seconden op de teller en een vrije worp voor Maasbree. Deze werd gemist maar moest door de goed leidende scheidsrechter opnieuw genomen worden. Nog maar 3 seconde op de teller. De schutter van Maasbree legt aan en schiet op doel........, de keeper van Bevo strekt de armen en vingers, raakt de bal..................... en land in de uiterste hoek van de goal. Eindstand 12-13 in het voordeel van Maasbree. Dames helaas hebben we de wedstrijd verloren maar alle complimenten en lof voor jullie inzet. We hebben kunnen genieten van een fantastische wedstrijd en een gelijkspel zou op zijn plaats zijn geweest.

 

(Wo)man of the Match: het team van Eurotech Bevo Hc B2.