Dames (en begeleiding) snakken naar een overwinning 

Na een hele goede openingswedstrijd, die gevolgd werd door een tik op de neus tegen DSS uit, volgden twee ongelukkige wedstrijden, waaruit 1 punt werd gehaald waar het er ook 4 hadden kunnen zijn, is dames 1 in een dipje beland. Dit kwam vorige week tot uiting tegen Nieuwegein, waar in een zwakke pot van beide zijden het collectief verzoop.

Aan de dames en begeleiding de taak om uit het dal te kruipen en er sterker uit te komen. Er is deze week hard gewerkt aan de spelconcepten, passing en verdedigingsconcepten om dit weekend goed beslagen ten ijs te komen.

 

Makkelijk wordt het echter niet tegen stugge ploeg Bentelo, waar in de hal ook nog eens geen hars mag worden gebruikt. Aan de andere kant mag dit niet als excuus worden gezien en kan een gezamenlijk geleverde strijd om de punten helpen bij het klimmen uit het dalletje. Een overwinning behalen in Bentelo zou het moreel van de vrouwschappen flink kunnen opkrikken.

 

Vorig seizoen werd thuis gewonnen en uit verloren tegen Bentelo.

 

 

Zaterdag 12 oktober 19:3 uur

Bentelo - Eurotech/Bevo HC @Sporthal "de Pol"

 

Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044). De bus vertrekt om 16.00 uur bij de Heuf in Panningen..